Voorwaarts stelt kruisfinaleplaats veilig

Voorwaarts - Sikopi 22-19 (rust 10-9)

Snelle start met na enkele seconden de 1 -0 . De eerste helft bleef het gelijk opgaan, met een spannende maar sportieve match. In de laatste minuut miste Sikopi nog een stip en ziet Annick  De Keyser voor de zesde maal haar bal uit de korf draaien.

Ruststand 10 – 9

De tweede helft bleef de score gelijk opgaan. Bij een stand van 13 – 12 scoort de 16 jarige Rani Meeussen een mooie inloper. Wedstrijd word bitsiger , maar  de scheids trekt de touwtjes terug wat strakker aan, zodat we weer een sportieve wedstrijd krijgen.

Op de 49 ste minuut kan voorwaarts voor het eerst een 2 punten voorsprong nemen.

Met de  vervanging van  Annelies Senecaut door Julie Caluwé die een 3 op 5 binnen gooit stelt  Voorwaarst zijn zege veilig.

Eindstand 22 – 19

Geschreven door: Rudy Claes - Gepubliceerd op: 10/02/2013