Meeuwen verliest concentratie en wedstrijd

Meeuwen - Voorwaarts 19-21 (rust 9-7).

Voor aanvang van de wedstrijd werden Annelies Van den Berghe en Bart De Vijlder in de gehuldigd voor hun behaalde trofee speelster-, coach van het jaar. De wedstrijd gaat gelijk op maar Meeuwen is verdedigend sterk en heeft Voorwaarts onder controle.  Hierdoor is er veel balverlies bij Voorwaarts en komt de score traag op gang.  Er wordt ook stevig gespeeld. In de laatste 10 min. van de eerste helft is er veel tumult op het veld.  Men is het niet eens met de beslissingen van de scheidsrechter.

In de tweede helft gaat Meeuwen verder met zeer goed verdedigen en Voorwaarts kan geen opening maken.  Meeuwen kan zo uitlopen tot 15-10. Er zijn nog 13 minuten te gaan en Voorwaarts begint beter af te werken.  Maar verdedigend gaan beide ploegen er stevig tegen aan. Zo loopt Verhaegen Pieter (Meeuwen) tegen een rode kaart aan en moet hij  het veld verlaten.  Dan verliest Meeuwen de concentratie en de controle over het spel. Voorwaarts krijgt meer bewegingsruimte en werkt dan ook beter af.  Ze kunnen de achterstand van 16-12 ombuigen tot een eindscore van 19-21.

Top scoorders voor Voorwaarts Wim De Decker 7, Meeuwen Fuss Marion 6.

Geschreven door: Creve Sien - Gepubliceerd op: 27/01/2013