U bent hier: Skip Navigation Links

Topschutters na speeldag 9

Als we de schutterslijsten van speeldag 9 bekijken valt al een ding op. Liefst 3 van de topschutters van deze speeldag , Wim De Decker (11) , Bart Cleyman (10) en Jesse De Bremaeker (9) scoorden er individueel minstens evenveel als het ganse team van Riviera. In de promoleague deed Sofie Van Kerckhoven van Temse even goed met 10 stuks. Het ganse dames kwartet van Temse liet zich trouwens niet onbetuigd. Samen stonden ze in voor 19 van de 23 Temse goals. Dat lijkt ook al op een unicum.

 

De topscore lijst in de topleague bij de heren wordt dan ook aangevoerd door onze 3 tenoren . Jesse en Bart hebben er elk al 68 binnen gegooid. Wim staat op 55. Op plaatsen vier en vijf volgen David Peeters (54) en Ken Vissers (49).

Bij de dames loopt Annelies Vandenberghe verder uit. Ze heeft er nu al 32 op de teller staan. Het achtervolgend viertal bestaat uit Liesbeth Bollaerts (25), Annick De Keyser (23), Marion Fuss(20) en Sofie Van Uffelen (19).

 

In de promoleague wordt de kop zowel bij de dames als bij de heren getrokken door de topschutters van vorig jaar. Beiden hebben ook al een comfortabele voorsprong bijeen gesprokkeld. De stand bij de heren : Kevin Cramm (Minerva, 51) , Neil Coen (Ganda, 40), Arne Van de Water (Vobako, 38) , Steve Wasilijev (Floriant, 35) en Kristof Loos (Borgerhout/GW,35). Bij de dames Sofie Van Kerckhoven (Temse, 38) , Jolien Hertoghs (Catba, 32) , Nienke Daelman (Borgerhout/GW, 31) , Veronique Naert (Floriant, 29) en Stephanie Versele (Floriant, 28).

Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 23/01/2013
Share/Bookmark
NDN


HyperLink


Download hier de officiële Topkorfballeague tune