Riviera kansloos

Sikopi - Riviera 23-9 (rust 12-5)

Bij aanvang van deze partij denkt iedereen dat dit een zeer spannende partij gaat worden. Sikopi komt op voorsprong en Riviera kan bijbenen (eerste 10 min) tot de thuisploeg zijn voorsprong gaat uitbouwen tot een ruststand van 12 – 5. Het lukt Riviera niet om goede aanvallen op te zetten, zelfs mand raken lukt niet. Coach Hardies verliest dan ook regelmatig zijn kalmte (?).

Tweede helft, zelfde speelbeeld. Bij de rabbits lukt alles en blijven uitlopen. De doorgevoerde 4 wissels bij Riviera kunnen het tij ook niet doen keren. Geel en rood voor de Riviera coach, de bezoekers zwalpen naar het wedstrijdeinde. Eindresultaat van deze harde partij : 23-9.

Noteren we hier weer een goede wedstrijd van de 16jarige Rani Meeussen (Sikopi) die haar harde werken beloond zag met 2 knappe doelpunten.  Topschutters van dienst waren Lars Mattheyses (6) en Johan Moons (4) bij Sikopi.

Geschreven door: Tilla Sartiaux - Gepubliceerd op: 20/01/2013