Weer net niet voor Boeckenberg

Boeckenberg – Koog Zaandijk 18-20(rust 6-13)

Het is weer geen Europacup geworden voor Boeckenberg. Op geen enkel moment konden de Panters aanspraak maken op de zege. Alleen Davor Duronjic haalde hetzelfde niveau als de Nederlanders. Jammer genoeg kende  juist hij heel wat pech bij de afwerking. Een aantal gemaakte doelpunten draaiden terug uit de korf. Vooral het dames viertal van Koog was veel efficiënter  dan deze van Boeckenberg. Ze scoorden de helft van de doelpunten. Bij de rust was het al 6-13. Het was pas bij een 8-17 achterstand op twintig minuten van het einde dat de Panters bevrijd leken. Met vier doelpunten op een rij knokten ze zich terug in de wedstrijd. Enkel een strafworp in geschenkverpakking hield Koog op dat moment  overeind. Toen de Engelse scheidsrechter Jeanes zich niet langer liet vangen aan de Commedia del’Arte van vooral Tim Bakker werd het nog even spannend. Maar de tijd was te kort om nog voor een stunt te zorgen. De Panters strandden op 2 doelpunten (eindstand 18-20). Bij Boeckenberg was Jeffrey Campers de topschutter met 7 stuks.

Boeckbek.jpg

Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 19/01/2013