Belangrijke speeldag 8

Terwijl leider Boeckenberg er in Boedapest alles aan doet om de Europacup eindelijk nog eens naar België mee te brengen gaat bij ons de competitie gewoon door. En de programmamaker heeft er voor gezorgd dat het weer een van die belangrijke speeldagen wordt. Scaldis krijgt de kans om terug op gelijke hoogte van de Panters te komen. Gemakkelijk zal het niet zijn want ze moeten daarvoor op bezoek bij het huidige nummer 3 – Voorwaarts. De Elsdonkers kunnen zelf mits winst oprukken naar plaats twee en zo uit de greep van het drietal achtervolgers, AKC, Sikopi en Riviera, blijven. Twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn, spanning verzekerd dus zaterdagavond in Kontich. Op linkeroever gaat de tweede zaterdagavondwedstrijd door. Riviera kan tegen een gehandicapt Sikopi een gooi naar een top 4 plaats doen en zo de degradatiezorgen van zich afwentelen. Maar ook Sikopi kan een goede zaak doen en zich steviger op plaats vier nestelen. Ook hier kan het dus alle kanten uit. Zondagnamiddag tenslotte is er de clash in de kelder van de rangschikking. Zet Meeuwen zijn vorige week ingezette remonte verder of is het Kwik dat veiliger oorden opzoekt. De zenuwen zullen alvast weer hoog gespannen staan. Wie kan het best met de stress om en komt als winnaar uit het duel? Driemaal een vier-punten wedstrijd dus. Benieuwd hoe de rangschikking er zondagavond uit ziet.

Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 16/01/2013