Riviera wint opener op Bego tornooi

Riviera won gisterenavond de openingswedstrijd van het Begotornooi tegen AKC.

Riviera komt het best uit de startblokken en kan al dadelijk een 2-punten voorsprong op het bord zetten (3 – 1) en AKC is van in de aanvangsfase op achtervolgen aangewezen. Rood-wit vindt geen enkel antwoord op de trefzekerheid en snelheid van Mitch Lenaerts en Wesley Ravays,  zij scoren beiden aan de lopende band. Net voor de rust staat het  8 – 5 voor Riviera maar op een no-time zet AKC de bordjes toch nog terug gelijk en gaan we rusten met 8 – 8. Alles is dan nog mogelijk.

Tijdens de tweede helft gaat AKC nog even mee, maar Riviera is duidelijk de betere ploeg en loopt verdiend weg. De paarswitten verdedigen veel geconcentreerder, spelen de juiste mensen uit en zijn veel doelgerichter. De 17 – 12 eindstand is een juiste weergave van de wedstrijd. Als je in zaal gedurende twinitig minuten slechts 4 keer kan scoren kan je nooit aanspraak maken op een overwinning, zoveel is duidelijk.

Mitch Lenaerts werd met 7 doelpunten topscoorder.

14 Mitch Lenaerts.jpg

Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 3/11/2009