U bent hier: Skip Navigation Links

Topschutters halfweg

Na zeven speeldagen in de league kunnen we nog eens een overzicht geven van de topschutters.

In de topleague blijven bij de dames blijft Annelies Vandenberghe (Voorwaarts) met 24 doelpunten op kop. Liesbet Bollaerts( Kwik), na haar zes doelpunten van afgelopen weekend volgt met 21 stuks. Nog 3 minder voor Annick Dekeyser (Voorwaarts, 18). Op plaats vier de volgende daem van Kwik Chana Solie met 15. Daarachter volgt een groep van een viertal dames waarvan Marion Fuss (Meeuwen) het minste speeldtijd nodig had om er 14 te scoren.
Bij de heren blijft Jesse De Bremaecker de lijst aanvoeren met 54 doelpunten. Scaldisheren Bart Cleyman (51) en David Peeters (45) volgen op plaatsen 2 en 3. Op ruime afstand zijn Yve Van Hanreveldt (Sikopi, 38) en Ken Vissers (Kwik, 37) de nummer 4 en 5.

In de promoleague heeft de topschutter van vorig seizoen Kevin Cramm (Minerva , 41) halfweg al een ruime voorsprong op eerste achtervolger Neil Coen (Ganda, 34). Daarachter volgt een viertal met 29 stuks : Kristof Loos en Jarrett De Vriendt (Borgerhout/GW) , Steve Wasilijew (Floriant) en Arne Van de Water (Vobako).
Jolien Hertoghs van Catba voert de lijst aan bij de dames. Ze heeft er momenteel al 27 op de teller staan. Het drietal Veronique Naert (Floriant), Sofie Van Kerckhoven (Temse) en Nienke Daelman (Borgerhout/GW) volgen met 25. Stefanie Versele (Floriant) sluit de top vijf met 23.

Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 9/01/2013
Share/Bookmark
NDN


HyperLink


Download hier de officiële Topkorfballeague tune