U bent hier: Skip Navigation Links

Panters blijven aan de leiding

Voorwaarts - Boeckenberg 16-23 (rust 8-8)

Voorwaarts prikt direct na 10 sec het eerste doelpunt binnen via een snelle inloper van Annelies Van Den Berghe.

In de 2de minuut scoort voor Voorwaarts Wim De Decker. 2 – 0

De klok staat op 5 minuten wanneer het eerste doelpunt van Boeckenberg wordt gemaakt door Nick Janssens.

Dit zou de start van Boekenberg moeten zijn, maar niets was minder waar, het draait niet echt goed.

De ganse eerste helft blijft Boeckenberg op 1 tot 2 doelpunten achter Voorwaarts aanhollen.

Boeckenberg  speelt niet zo best en Voorwaarts (het beter spelende team) kan het niet volledig benutten om meer voorsprong te nemen, en daardoor komt in de 29ste minuut Boeckenberg gelijk op 8-8 via een doelpunt van Nikki Schilders.

 

 

Na de rust is er schijnbaar toch wat recht te zetten bij Boeckenberg, want in de 32ste minuut staan de bordjes op 10-10 en in de 36ste minuut kan Boeckenberg voor het eerst op voorsprong komen via een free pass omgezet door Jesse De Bremaeker. Boeckenberg loopt daarna in de volgende 8 minuten verder uit naar 10-13

Voorwaarts laat het zeker niet op zijn beloop en via Ben Wouters en Wim De Decker brengen ze het verschil terug tot op 1 doelpunt : 12-13. Alles kan nog op dat ogenblik.

In de volgende 10 minuten loopt Boeckenberg echter verder uit tot een kloof van 5 doelpunten, en met nog 5 minuten te spelen staat de stand dan op 15-20.

Voorwaarts tracht er nog alles aan te doen, door een Time Out en  2 vervangingen om het tij nog te keren, maar ze kunnen niet beletten dat Boeckenberg de eindstand neerzet van 16-23.

 

Sterke eerste helft van Voorwaarts en een betere 2de helft van Boeckenberg en een goede leiding en veel sfeer in een bomvolle zaal – goeie promotie voor onze sport.

 

Boeckenberg zal binnen een 10 tal dagen ons  land vertegenwoordigen in Boedapest voor de Europacup -  we duimen er in ieder geval voor dat die beker mee naar België komt

Geschreven door: Pierre Coppens - Gepubliceerd op: 6/01/2013
Share/Bookmark
NDN


HyperLink


Download hier de officiële Topkorfballeague tune