Scaldis blijft mee op kop

Sikopi - Scaldis 17-21 ( rust 11 – 14 )

Voor Scaldis kon de wedstrijd niet beter beginnen na amper 4 minuten stond er een 0 -3 op het bord. Toch kon Sikopi aanklampen en goed bij blijven. Ze kwamen zelfs terug tot op een korf (11-12). Scaldis kan toch nog met 11 – 14 de rust in gaan.

Onmiddellijk na de hervatting scorne beide ploegen 12-15. Vanaf dan begint de thuisploeg zeer slordig af te werken en gaat het naar 13 – 18. Dan volgt er een dipje van Scaldis en komt de thuisploeg terug tot 17-18.  De laatste 5 minuten komen de bezoekers er terug door om nog vlot naar een winst van 17 – 21 te gaan. Zo blijft Scaldis aan de kop samen met Boeckenberg.

Reacties na deze wedstrijd en ook na Boeckenberg - Meeuwen hieronder. Voor wedstrijdbeelden en uitgebreide interviews verwijzen we naar SportBeats op Life!TV volgende donderdag

Geschreven door: Jef Van Staey - Gepubliceerd op: 3/01/2013