U bent hier: Skip Navigation Links

AKC blijft in de running voor kruisfinales

Kwik - AKC 12-18

Wedstrijd met veel inzet.  Bij winst kan AKC naar Herentals lonken, Kwik zou met twee punten wat meer ademruimte hebben.
 
Skipper Mertens brengt de bezoekers op 0-2. Kwik moddert wat aan maar kan dan toch terug aansluiten. We krijgen dan 12 minuten steriel spel gevolgt door 5 minuten scoren langs beide kanten. De thuisploeg komt in de 20 ste minuut zelfs op voorsprong. Dat was dan ook het laatste wapenfeit. AKC verzekert de rebound en bouwt een voorsprong uit zonder echt te schitteren. Bij de thuisploeg gaan de kopjes naar beneden. Toegegeven de eerste 20 minuten hadden ze met wat pech te kampen, daarna lukt er weinig, zwakke passing, verkeerde schotkeuze . Akc is een schim in vergelijk met vorige week maar vindt geen enkele noemenswaardige tegenstand van de Kwikkers. Jammer voor het geelzwarte legioen , massaal aanwezig .
De tweede helft brengt geen beterschap . De thuisploeg wisselt vier spelers en de youngsters laten zien dat ze iets in hun mars hebben, alleen mag je van hen niet verwachten dat ze de bepalende spelers zijn . Akc blijft over 8 scoren en wint verdiend  zonder diep te gaan . Kwik weet waar het staat maar heeft wel de spelers om zich in de hoogste afdeling te handhaven , AKC weet dat een kruisfinale een haalbare kaart is . Opmerkelijk verdedigende partij van Glen Van Riet tegen "lepen Bo", en een quasi foutloze leding . De eventuele neutrale toeschouwer die de koopzondag verkoos had overschot van gelijk .
 
Geschreven door: Harry Buvens - Gepubliceerd op: 17/12/2012
Share/Bookmark
NDN


HyperLink


Download hier de officiële Topkorfballeague tune