Wie wordt (voorlopig) tweede ?

Op de laatste speeldag voor de eindejaarsfeesten staan in de promoleague enkele leuke wedstrijden geprogrammeerd. Vooral Catba-Vobako springt er uit dit weekend. Vobako liet vorig weekend thuis een punt liggen tegen Temse, al was het volgens hen coach een gewonnen punt,  en zo staat het verrassende Catba alleen op de tweede plaats. Achter het ongenaakbare Borgerhout/GW voorlopig het hoogst haalbare. Spanning troef dus zondag. Borgerhout/GW zelf gaat op bezoek bij het laatst geklasseerde Minerva. Een makkie op papier, maar gemakkelijke wedstrijden zijn al vaker verkeerd afgelopen. Verder zijn er nog de vierpunten wedstrijden tussen Putse en Temse en de derby tussen Ganda en Floriant. Beide wedstrijden beloven voor spanning te zorgen. Als dan op 23 december de  wedstrijd tussen Minerva en Ganda gespeeld is kunnen we een tussenbalans opmaken en zullen we misschien al wat wijzer zijn geworden over de promoleague.

Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 13/12/2012