Panters halen weer uit

Boeckenberg - Sikopi 30-16 (rust 18-8)

Was dit een evenaring van de veldfinale of nam Boeckenberg revanche tegen Sikopi? De Panters namen van in het begin de wedstrijd naar hun hand. Ze liepen dan ook al vlug uit tot vier punten. Sikopi probeerde bij te benen maar helaas gebeurde dit niet. Met de rust stond het voor Boeckenberg al 18-8.

Bij Sikopi werd er met de rust gewisseld, maar met deze wissel kwamen ze ook niet in de wedstrijd.

Boeckenberg bleef maar uitlopen en de kloof bedroeg de helft van de punten meer.

Al bij al bleef Sikopi spelen voor zijn punten en als eindstand tekende men een 30 – 16 op.

Bij Boeckenberg was Jesse De Bremaeker de topscoorder met 8 doelen, gevolgd door Nick Janssens en Jeffrey Campers maar ook Davor Duronjic scoorde 5 punten. Bij Sikopi werd Lars Mattheyses er 5 voor zijn rekening, gevolgd door Yves Van Harneveldt met 4.

Reacties na deze wedstrijd en Scaldis Meeuwen

Meer donderdagavond op Life!TV