Scaldis beter in slotfase

Riviera - Scaldis 24 - 26 (rust 13 - 14)

we kregen 2 ploegen aan de inworp die vastbesloten waren om te winnen.

Na het eerste fluitsignaal maakte de Krikke onmiddellijk de ambities van Riviera duidelijk, via een lang shot zette hij de 1-0 op het bord na amper 20 seconden spelen. Dat beloofde voor het verdere verloop van de match.Gelijkopgaand, doelpunten langs beide kanten en een evenwichtig scoreverloop. Even konden de Scaldianen een  3 puntenkloofje slagen zo rond de 22 minuut, maar Riviera bleef terugkomen en we gingen rusten met een 13- 14 stand op de bordjes.

Na de rust hetzelfde spelbeeld. Kansen en doelpunten over en weer, spanning troef dus. Even werd de spanning voor de coach van Riviera een beetje teveel. Zwaar commentaar op de refs en geel voor Frank Hardies. Het was uiteindelijk Scaldis die het meest de zenuwen onder controle had en het laken naar zich kon toetrekken. Einstand 24 - 26 na een erg spannende en best te genieten wedstrijd.Topscoorder van de wedstrijd werd David Peeters met 10 korven.

Geschreven door: Ronny Van Ginkel - Gepubliceerd op: 4/12/2012