Alle ogen gericht op Ganda-Vobako

Nadat Borgerhout/GW vorig weekend bewees de te kloppen ploeg te zijn in de promoleague zijn dit weekend alle ogen gericht op Ganda – Vobako . Blijven de Kempenaars het zwarte beest voor de Stroppen  of kan Ganda dit maal de Vobako dames aan banden leggen en zich zo als kandidaat nummer een voor de Lotto Arena uitten? Borgerhout/GW gaat bij Temse op zoek naar zijn volgende overwinning. Ze doen er vooral goed aan de Temse dames niet te onderschatten want die kunnen in hun thuiszaal altijd dat tikkeltje meer. Bij de andere twee wedstrijden gaat het vooral om een plaats in de buik van de rangschikking. Bij Minerva-Putse staan de twee puntenloze ploegen tegenover elkaar. Winst is voor beiden noodzakelijk om niet uit de league verbannen te worden. Maar zelfs bij een gelijkspel komen ze geen stap verder. Catba en Floriant hebben die eerste punten al binnen. Die eerste druk is er al af. Het kan de wedstrijd alleen maar aantrekkelijker maken.

Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 29/11/2012