Panters blijven domineren

Boekenberg – Riviera 29 – 22 (rust 15-10)

Onder leiding van de Engelse ref Paul Jeanes kregen we 2 ploegen aan de inworp die super gemotiveerd waren om deze opdracht tot een goed einde te brengen.

Deze gretigheid resulteerde in een spetterend wedstrijdbegin en na 5 minuten spelen gaven de bordjes dan ook 5 – 5 aan. Toen vielen beide scoremachines een beetje stil. Na 18 minuten was het 8 – 8. Vanaf dan namen de Panters het heft in eigen handen om te gaan rusten met en 15 – 10 voorsprong.

De tweede helft was een copy van de laatste 10 minuten van de eerste helft. Overwicht voor de Panters, en aanklampende Purple Wolves die enorm veel pech kenden in de afwerking. Resultaat een maximale voorsprong voor Boekenberg van 21 – 14 na 42 minuten speeltijd. Wedstrijd gespeeld dus en Boekenberg legde wat minder druk. Zo kon Riviera toch nog enigszins milderen,  om te eindigen met 29 – 22 op het bord. Een uitslag die de juiste weergave is van de waardeverhoudingen deze wedstrijd.

De scheidsrechter heeft zijn taak naar behoren uitgevoerd. Als nu ook het Engelse korfbal op dit niveau komt staat het er goed voor met onze sport in Europa.

Hierbij het wedstrijdverslag :

Geschreven door: Ronny Van Ginkel - Gepubliceerd op: 27/11/2012