De eerste topper

Speeldag drie in de promoleague en alle ogen zijn gericht op de confrontatie tussen Borgerhout/GW en Vobako. Voor iedereen de favorieten voor de kopposities. Wie zal aan het langste eind trekken? Beiden teams hebben de vorige weken bewezen dat ze er klaar voor zijn. Ook de drie andere wedstrijden kunnen best spannend worden. In de Oost-Vlaamse derby tussen Floriant en Temse gaan de Merelbekenaars op zoek naar hun eerste punten. Daarvoor zullen ze zeker moeten rekening houden met de dames van Temse die voor het merendeel van de doelpunten zorgen. Putse kan eveneens zijn eerste punten sprokkelen, maar dan moet het wel winnen van Ganda en dat is geen makkelijke opgave. De laatste wedstrijd gaat tussen Minerva en Catba. Terug een wedstrijd waar het alle kanten uit kan. Zondagvond zullen we al iets meer weten over de verhoudingen in de promoleague.

Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 21/11/2012