Wie neemt de leiding?

Na de resultaten van de voorbije twee speeldagen is het heel moeilijk om zich nog aan voorspellingen te wagen. Iedereen kan van iedereen winnen in de topleague. Wie zal er zondagavond bovenaan staan? Van de huidige leiders heeft vooral Riviera een zware karwei voor de boeg op bezoek bij Boeckenberg. De Panters haalden vorig weekend zwaar uit bij AKC en zullen er op gebrand zijn dit in eigen zaal nog eens over te doen. Zijn de Wolven bij machte om in Boeckenberg punten te halen? Co-leider Kwik ontvangt Sikopi. De Biekes zijn goed gestart in de competitie en zullen er alles aan doen om hier een verlengstuk aan te breien. Sikopi heeft wel iets recht te zetten na hun niet zo beste prestatie van vorige week.

Ook de zaterdagavondwedstrijden kunnen alle kanten uit. AKC kan zich herpakken tegen Scaldis, al zal de Great-Old dit niet zo maar laten gebeuren. Na winst op Boeckenberg volgde de thuisnederlaag tegen Voorwaarts, zodat die bonus dadelijk weer verdwenen was.

Tenslotte is er nog Voorwaarts–Meeuwen. Vooral Meeuwen moet zijn eerste punten kunnen pakken anders kan het nog een moeilijk seizoen worden. Ze zijn nochtans niet zo slecht bezig maar verloren telkens in de slotminuten de wedstrijd. De wedstrijden van Voorwaarts zijn ook al twee maal op deze manier beslist. Het kan dus spannend worden zaterdagvond in Kontich. Het publiek kan er maar wel bij varen.

Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 21/11/2012