Topschutters Promoleague

Alhoewel niet alle clubs twee wedstrijden gespeeld hebben willen we toch een overzicht geven van de stand in de promoleague. Vorig seizoen schreven we al dat de promoleague een ‘dames’ league is en dat is dit seizoen niet anders. De top vijf bij de dames scoorde namelijk samen meer  doelpunten dan de top vijf bij de heren. Misschien nog frappanter: van de 20 doelpunten die Temse dit weekend scoorde kwamen er niet minder dan 15 van de hand van een dame.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de algemene rangschikking aangevoerd wordt door een dame, Ellen Aerts van Vobako zit al aan 11 stuks. Ze wordt gevolgd door Sofie Van Kerckhoven (Temse) met 9. Verder volgen Nienke Daelman (Borgerhout/GW – 8) , Jolien Hertoghs(Catba - 7) , Sofie Ryckx (Temse – 6) en Julie De Koninck (Floriant – 6).

Bij de heren ook al iemand van Vobako op plaats 1 : Wim Van de Water met 9, Hij deelt die eerste plaats met Kristof Vervloesem van Putse. Ze worden op de voet gevolgd door Arne Van de Water (Vobako - 8) en drie spelers met 7 : Joris Nijs (Catba) , Jarret De Vriendt en Kristof Loos (Borgerhout/GW).

Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 20/11/2012