Geen maat op de Zebra's

Borgerhout/GW - Putse 21-8 (rust 14-3)

Zoals uit de uitslag reeds kan worden opgemerkt was het geen spannende wedstrijd.  De wedstrijd start vlot en Putse kan eerst scoren.  Maar de rebound bij beide ploegen is zwak en zo gaat de bal snel over en weer tussen de aanvallen van beide partijen.  De enige partij die tot afwerken komt is Borgerhout/GW en zij lopen dan ook uit tot 12-1 in de 27e min.  Dan kan Putse enkele malen scoren en bij de rust wordt het nog 14-3.  Putse komt afwerkend er helemaal niet aan te pas.  Ook in de tweede helft krijgen we hetzelfde spelbeeld en de 4 wissels van Putse brengen daar geen wijziging in.  Ook bij Borgerhout/GW ligt het scoringspercentage merkelijk lager.  Zo kabbelt wedstrijd verder met een eindscore van 21-8.  Matte wedstrijd met geen spelers die uitblonken.

Geschreven door: Sien Creve - Gepubliceerd op: 18/11/2012