Panters staan er weer

AKC - Boeckenberg 15-29 (rust 9-15)

In een goed gevulde Kwik hall begint AKC het best aan de wedstrijd. Via een lange aanval komen ze 1-0 voor. Het eerste aanvalsvak van de Panters kan hier niet veel tegen inbrengen. Pas na vier minuten valt de gelijkmaker op strafworp. Dan is het tweede Boeckebergvak  iets beter geïnspireerd. De 1-3 valt dan ook vrij snel. Van dan af nemen de Panters de wedstrijd in handen. AKC gaat iets te overhaast te werk en moet Boeckenberg laten gaan.  Vijf minuten voor de rust staat het al 4-13. Wedstrijd gespeeld denk je dan. Maar in de laatste vijf minuten laat AKC toch wat weerwerk zien. Op korte tijd doen ze een deel van de achterstand af en gaan we rusten met 9-15.

Na een geslaagd intermezzo door de AKC pupillen  komen er twee gedreven ploegen uit de kleedkamer. Het eerste kwartier gaat de wedstrijd verder gelijk op tot 14-20. Maar AKC vindt niet meer diezelfde drive als vlak voor de rust. Als Boeckenberg tweemaal na elkaar scoort zonder wederwoord van AKC breekt bij rood-wit de veer. Van dan af is het Panters showtime. Met nog een aantal mooie doelpunten en combinaties spoelen ze de kater van vorig weekend door. Uiteindelijk komt er nog een ruime 15-29 als eindstand. AKC staat dus weer met beide voetjes op de grond.

Leuke entertainende wedstrijd met twee sportieve teams en prima leiding  van Vincent Van Der Beken. Jesse De Bremaeker wordt topschutter met 11 doelpunten. Langs AKC kant scoorde Bo Van Hoof er zes.

Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 18/11/2012