Topleague achterna ?

Tweede speeldag, en eerste volledige in de promoleague. Ook hier zal naar bevestiging of punten gezocht worden. Het toeval, of de kalendermaker, wil dat de twee gedoodverfde favorieten (Vobako en Borgehout/GW) dit weekend van tegenstander (Floriant en Putse) wisselen. Op zondagavond kunnen we dan misschien al een eerste idee hebben van de onderlinge waardeverhoudingen. Maar ook de twee andere wedstrijden kunnen ons veel leren. Zullen er daar ploegen bovenuit steken of is iedereen evenwaardig. In ieder geval de promoleague blijft een onvoorspelbare reeks en hopelijk zijn er zoals in de topleague meer wedstrijden met een spannend verloop dan walk-overs. Korfbal kan er alleen maar goed bij varen. Antwoord zondagavond.

Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 15/11/2012