Woelig en spannend

Kwik - Riviera 21-21 (rust 14-11)

Woelige wedstrijd, met veel reacties op de 4 strafworpen voor Riviera in de beginfaze van de wedstrijd .  Zo komt de stand op 3-4 in het voordeel van Riviera. Daarna ging het vlotter en maakte Riviera meer fouten waardoor Kwik ook 4 strafworpen werden toegekend.  Hiervan kon Kwik er 3 benutten.  De dames van Kwik domineren het spel en maken tot aan de rust de meeste speelgoalen.  Riviera moet het meer hebben van de spitsen.  Maar de afwerking is te  zwak en  zo eindigt de eerste helft in het voordeel van Kwik met 14-11.

Na de rust is het Riviera dat beter afwerkt en de achterstand inloopt.  Kwik kan pas na 11 min. in de tweede helft voor de eerste maal scoren.  De wedstrijd  gaat verder heel gelijk op en de laatste 5 minuten wordt het nog een spannende wedstrijd.  1 min voor het einde staat Kwik 21-20 voor, maar in de slotminuut komt Riviera nog langszij.  Eindstand 21-21.

Rommelige wedstrijd met veel onderbrekingen, en langs de lijn veel gemor.

Geschreven door: Sien Creve - Gepubliceerd op: 11/11/2012