Putse na verlengingen naar cadettenfinale

Putse – Riviera 6-5 nv (rust 2-2 - einde 5-5)

Ook voor wedstrijd twee zijn de supporters present. Samen met die van de vorige wedstrijd levert dat een goed gevulde zaal op. Herentals begint traditie te worden. Het wedstrijdbegin is vrij gelijk opgaand al duren de Putse aanvallen net iets langer. Maar geen van beide ploegen komt tot scoren.  Beide teams staan sterk te verdedigen en er worden weinig kansen weggegeven. Na vijftien minuten kan Riviera eindelijk een bal door de mand krijgen. Het wordt 0-1. In de volgende aanval scoren ze opnieuw 0-2. Via een strafworp komt Putse terug tot 1-2. Vlak voor de rust maken ze gelijk 2-2.

In het begin van de tweede helft volgen de aanvallen zich in snel tempo op. Er wordt echter nog niet gescoord. Na drie minuten scoort Riviera op doorloper de 2-3. Maar op strafworp stelt Putse direct weer gelijk 3-3. Even later komt Putse voor de eerste keer aan de leiding. Op doorloper komen ze 4-3 voor. Even later wordt het zelfs 5-3. Riviera neemt een time-out. Er zijn nog elf minuten te spelen. Riviera poogt de bakens te verzetten maar het lukt niet meteen. Zeven minuten voor het einde komt de aansluitingstreffer 5-4. Het wordt een spannend slot. Vier minuten voor het einde wordt het weer gelijk 5-5. Krijgen we verlengingen? Beide teams gaan volop voor de winst. Kansen zijn er maar die worden gemist. De zenuwen zijn hooggespannen. Niemand kan nog scoren. Verlengingen dus.

Daarin scoort Putse het eerst . 6-5 na drie minuten speeltijd. In een volgende Putse aanval worden een paar mooie kansen gemist. We gaan met deze stand de laatste vijf minuten in. Daarin mist Riviera een mooie kans op de gelijkmaker. Ook nu blijft het zeer spannend. Ook Putse mist enkele kansen in een lange aanval. Met die 6-5 gaan we de laatste minuut in. Putse kan de bal in aanval houden en zo de wedstrijd uitspelen. Putse is de tweede cadetten finalist.

NKRU3825.JPG   NKRU3859.JPG

foto's www.korfbalfoto.be