U bent hier: Skip Navigation Links

Schuttersfestival ?

Nu alle statistieken binnen zijn en we de eindstand van de Trofee Jerry Aerts kunnen bekijken zien we dat zowel bij de dames als de heren bijna de ganse top vijf in Herentals zal aanwezig zijn. Dat belooft dus. Gaan we veel doelpunten zien volgend weekend ? Volgende spelers kunnen daar zeker voor zorgen.

Eindstand bij de dames : Op nummer 1 Julie Caluwé (Voorwaarts) met 55 doelpunten. Op 2 volgt Annick Dekeyser (Voorwaarts) met 35. De top vijf wordt volgemaakt door Renske Dardenne (Meeuwen , 33), Liesbet Bollaerts (Kwik, 32) en Annelies Vandenberghe (Voorwaarts , 30). Van dit vijftal is enkel Liesbet van Kwik er niet bij. Julie Caluwé vestigt hiermee wel een nieuw dames record.

Bij de heren stond de zege van Bart Cleyman(Scaldis) ook al even vast. Met 105 doelpunten komt hij net niet aan de 109 van Mitch Lenaerts vorig seizoen. Ploegmaat David Peeters volgt met 93 doelpunten. Nadien komt het Boeckenberg duo Jesse De Bremaeker (90) en Nick Janssens (78). Het rijtje wordt volgemaakt door Wim De Decker (Voorwaarts, 77) en Ben Wouters (Kwik, 77). Op Ben na kan je dus ook hier iedereen aan het werk zien op zaterdagavond.

Hopelijk behouden ze hun gemiddelde scores dan zijn we er zeker van dat we een pak goals gaan zien .

Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 7/03/2012
Share/Bookmark
NDN


HyperLink


Download hier de officiële Topkorfballeague tune