Prachtige generale repetitie

Boeckenberg - Meeuwen 29-27 (rust 15-16)

De laatste wedstrijd van het jaar 2012 in de topleague. Een betere afsluiter konden ze in Boeckenberg Sportcenter zeker niet hebben gedroomd, de beide teams die daar hun thuiszaal hebben speelden tegen elkaar.

De wedstrijd werd geopend via een doelpunt van Meeuwen ( Yannick Wauters) en prompt daarop beantwoord door Boeckenberg ( Nick Janssens). De sfeer zat er direct in. Na 13 minuten was het  8-8 en dat stramien van elkaar opvolgen en geen duimbreed toegeven bleef tot aan de rust . – Geen typefout – lees het maar goed 15-16  bij de rust in het voordeel van Meeuwen.

Prachtig, mooi – Super, wat moet ik nog meer zeggen.

In de 2de helft werd het eerste doelpunt gemaakt door Boeckenberg (Jesse De Bremaeker) en we waren terug vertrokken ,want 2 minuten later kwam het antwoord van Meeuwen (Yannick Wauters) en stonden de bordjes op 16-17.

Beide teams hielden dit spelpeil vol, maar in de 43ste minuut kon Boeckenberg even prikken naar een 3 punten kloof via Nick Janssens (22-19).  Was dit voldoende of kon Meeuwen dat terug dicht rijden?

Vanaf dat ogenblik bleef de voorsprong in het voordeel van Boeckenberg, maar Meeuwen wist regelmatig de kloof te milderen tot 2 doelpunten, maar dan brak Boeckenberg weer door, zelfs tot 4 doelpunten verschil.

Een geweldige wedstrijd met spanning tot de laatste minuten, want Meeuwen kwam in de 57 minuut tot op 1 punt terug( 28-27). Geweldige prestatie, iedereen zat het puntje van zijn stoel, maat het was Karen Van Camp die de einduitslag vastlegde met een mooi schot 29-27.

Eindresultaat:  56 doelpunten in 60 minuten --  dat belooft voor volgende  week, want dan staan ze terug tegen elkaar!

Proficiat en bedankt aan beide  teams voor deze prachtige afsluiter van het seizoen 2011-2012

Geschreven door: Pierre Coppens - Gepubliceerd op: 4/03/2012