Riviera brengt zichzelf in moeilijkheden

Riviera - Sikopi 11-18 (rust 6-10)

Al van in het begin van de wedstrijd werd Riviera gedwongen om een achterstand weg te werken.(1-6)

Riviera werd door Kristof Van Campen (2), Sabrina Cools (1) en Sofie Blanckaert (toen reeds 2 gescoord) terug in de wedstrijd gebracht (5-6).

Men dacht nu eens iets betere wedstrijd te krijgen maar Sikopi wist voor de rust de stand nog op 6-10 te brengen, weer 4 doelpunten achter voor Riviera. Ruststand 6-10

In de tweede helft bleek Sikopi toch beter gestart te zijn, al snel liep de score uit van een 6-10 naar een 7-16. Riviera trachtte echter nog een paar puntjes te sprokkelen maar bleef helaas steken op een 11-18.

Eindstand 11-18.

Topscoorders Voor Riviera Kristof Van Camp (4) en voor Sikopi Yve Van Harneveldt (6 ), Mattheyses Lars (4).

Geschreven door: Loyens Marina - Gepubliceerd op: 27/02/2012