U bent hier: Skip Navigation Links

Nieuwkomer naar Herentals

Meeuwen - Borgerhout 23-15 (rust 11-10)

In de 1ste minuut zette de thuisploeg Meeuwen de scormachine in gang via een mooi schot  van Yannnick Wauters  1-0. In dezelfde minuut volgt prompt het antwoord van Borgerhout /GW via Niels Van Den Houdt. Een betere start bestaat er niet 1-1. Dat gaat zo verder tot  4-4 in de 6de minuut., Dan krijgt Borgerhout /GW in de 9de minuut een penalty genomen door Steffi Nicolay en deze wordt gemist. Meeuwen profiteert daaruit en scoort in dezelfde minuut via Renske Dardenne naar 5-4.

Meeuwen behoudt de voorsprong na afwisselend doelen tot in de 17de minuut 8-7.

In de 18de minuut maakt Borgerhout/GW terug gelijk en hangen de bordjes  op 8-8 via Bjorn Van Acker bij een mooi ver schot. Het blijft spannend en we gaan de rust in met een 11-10 score in het voordeel van Meeuwen, maar niets is beslist.

 

Na de rust duurt het tot in de 40ste minuut voordat  Meeuwen een eerste kleine kloof kan maken, 15-12 wijzen de bordjes aan.

Deze kloof wordt aangehouden en vergroot naar 5 punten. Borgerhout /GW komt nog enkele malen terug naar 4 punten verschil , maar het draait minder goed en de einduitslag is verdiend 23-15 voor Meeuwen. Daardoor zijn ze zeker van de halve finale plaats in Herentals waar ze waarschijnlijk moet uitkomen tegen Boeckenberg of kunnen ze nog over Voorwaarts springen en dan tegen Scaldis moeten uitkomen? Dus een droomscenario , alles kan nog – geweldige competitie aan de top. Onderaan is er ook nog niets beslist voor degradatie en runner up – ook daar een prachtige programmatie !

 

 

Geschreven door: Pierre Coppens - Gepubliceerd op: 15/02/2012
Share/Bookmark
NDN


HyperLink


Download hier de officiële Topkorfballeague tune