U bent hier: Skip Navigation Links

Panters zonder EC-kater

Kwik – Boeckenberg 18-29 (rust 11-15)

De hamvraag vandaag was heeft Boeckenberg nog naweeën van het Europacup  avontuur van vorige week. Het antwoord kwam al snel. Nog voor de klok twee rondjes had gedaan stond de 0-2 al op het bord. Omdat op dat moment de Panters aanval even stokte kon Kwik nog gelijke tred houden tot 5-6 na veertien minuten. Toen sloeg de motor pas goed aan en een dikke vijf minuten later stond er een 5-11 kloof op het bord. Tijd voor een time-out bij Kwik maar veel leverde dat niet op. De kloof werd enkele malen kleiner , maar aangezien ook Boeckenberg bleef scoren stond het aan de rust 10-15.

Na de rust ontbond Nick Janssens zijn duivels en met vijf doelpunten in het eerste kwartier was het opeens 12-23. Van dan af werd het rustig uitspelen voor de Panters. Een paar kleine opstootjes konden het publiek nog even laten schrikken, en na een er van kreeg Boeckenbergcoach Leeuwenhoek nog een rode kaart. Ondertussen scoorden beide ploegen nog om beurt  zodat het einde bereikt werd met 18-29.

Bij Kwik was Ben Wouters met 8 treffers de topscoorder, bij Boeckenberg nam Nick Janssens er 12 voor zijn rekening.

Door deze zege en de nederlaag van Scaldis neemt Boeckenberg de leiding terug over. Beide teams zijn overigens al mathematisch zeker van Herentals. Wie op welke plaats eindigt is nog niet beslist natuurlijk.

Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 1/02/2012
Share/Bookmark
NDN


HyperLink


Download hier de officiële Topkorfballeague tune