Gelijkspel levert beide ploegen niks op

Borgerhout/GW - Sikopi 18-18 (rust 8-9)

In een erg rommelige wedstrijd, waar de druk voor de degradatie zeer hoog is, zagen we geen hoogstaand korfbal.

De beide ploegen stapelden de foutenlast op en speelden veel te zenuwachtig.  De wedstrijd ging gelijk op en aan de rust was de stand 8-9 in het voordeel van Sikopi.  Maar het hand anders gekund, Lars Matheysses miste 2 strafworpen.

In de tweede helft ging de wedstrijd op dezelfde wijze verder en ook de score bleef gelijk opgaan.  Zo werden het 10 spannende laatste minuten.  Doch geen van beide partijen speelde efficiënt genoeg om het laken na zich toe te trekken. De score bleef gelijk opgaan en de wedstrijd eindigde in een gelijk spel, 18-18.

Enige speelster die goed speelde was Yoni Junes, ze maakte dan ook 6 doelpunten en is topscoorster.

Geschreven door: Sien Creve - Gepubliceerd op: 29/01/2012