U bent hier: Skip Navigation Links

Topscoorders

Nu elke ploeg evenveel wedstrijden afgewerkt heeft kan er opnieuw een tussenstand van de topscoorderslijst op gelijkwaardige basis opgemaakt worden.

 

In de Topleague zijn het vooral de plaatsen onder de top die aangepast zijn. Bij de dames blijft Julie Caluwé (Voorwaarts) met 40 doelpunten ruim aan de leiding. Na twee mindere speeldagen knalde ze er deze week weer 5 binnen. Op een (onoverbrugbare) achterstand volgen nu Liesbet Bollaerts (Kwik, 26) , Laura Durwael (Meeuwen, 25) en de andere Voorwaarts dames, Annick Dekeyser en Annelies Vandenberghe met 23 stuks.

Bij de heren is het ook nog altijd Bart Cleyman (Scaldis, 68) die de leiding heeft. Maatje David Peeters (Scaldis, 63) volgt als nummer twee met Jesse De Bremaeker (Boeckenberg, 60) in zijn kielzog. De top vijf wordt vervolledigd door Wim De Decker (Voorwaarts, 52) en Yannick Wauters (Meeuwen , 48).

 

In de promoleague blijft bij de dames Sofie Van Kerckhoven (Temse, 38) op kop. Stevige tweede is Steffi Peeters (AKC, 34). Hierna volgen Marion Fuss (Minerva, 28) en het Vobako duo Ellen Aerts(26) en Rien Janssens (25).

Kevin Cramm (Minerva 63) behoudt een ruime voorsprong bij de heren. De Van Hoof broertjes Jens en Bo (AKC) volgen met 47 stuks al op respectabele afstand. Verder nog in de top vijf : Neil Coen (Ganda, 43) en Jimmy Van de Velde (ASKC, 39)

Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 25/01/2012
Share/Bookmark
NDN


HyperLink


Download hier de officiële Topkorfballeague tune