Bitsig duel voor play-off plaatsen

Voorwaarts - Meeuwen 26-21 (rust 12-12)

Voorwaarts begint vlot aan de wedstrijd en neemt de touwtjes in handen en na 10 min is de stand 6-3.  Doch Meeuwen komt beter in de wedstrijd en gaat ook feller speler en werkt de achterstand weg.

Vanaf dan wordt de wedstrijd feller en de duels feller.  Met een gele kaart voor Janssens Jens als gevolg.  Aan de rust staan de bordjes gelijk 12-12.

Het eerste kwartier wordt er fel gestreden voor de punten.  De adrenaline stijgt en er worden meer fouten gemaakt.  Beiden partijen krijgen verschillende strafworpen.  Gemor tegen het scheidrechters duo door spelers, coaches en tribune. De spanning stijgt en de scheids toont een tweede maal geel, dit voor Wouters Yannick. Het gaat nog verder tot de stand 17-16 is voor Voorwaarts. Dan kan Voorwaarts het hoofd terug koel houden en loopt gestaag uit.  Meeuwen kan geen vuist meer maken en berust.  Dan volgen er in de laatste 5 min nog een resem wissels aan beide zijden waardoor het spel beeld erg verandert.  Voorwaarts verdiend winnaar.

Topscores:
Voorwaarts: De Decker Wim 8
Meeuwen: Wauters Yannick 6

Beleef de wedstrijd opnieuw op KorfbalTV

Geschreven door: Sien Creve - Gepubliceerd op: 25/01/2012