Riviera haalt 2 op 2

Riviera - Kwik  17-13  (rust  7-5)

De paarswitten begonnen het beste aan de  wedstrijd.  Onmiddellijk 1-0,   een score die ze verder uitbouwden tot 3-0 na 7 minuten.

Toen kwam Kwik een beetje in de wedstrijd en kwam terug tot 3-2. Dat was een teken voor Riviera om  wat door te drukken en terug uit te lopen naar 6-2. De rust werd geblazen met een  7-5 op het bord.

Na het water was het wederom Riviera die  het beste uit de startblokken kwam en snel naar een 11-6 voorsprong uitliep. Kwik deed alle moeite en 2 vervangingen,  maar niets kon  baten.

Zo eindigde deze niet zo hoogstaande wedstrijd in een 17-13 voor Riviera. Riviera wint voor de tweede week op rij en komt zo stilaan weg uit de gevarenzone. Voor Kwik wordt de wedstrijd volgende week tegen Borgerhout/GW van cruciaal belang.

De topscoorders???  Voor Riviera  Reestman Dave met 4

Voor Kwik  Wouters Ben en Bollaerts Liesbeth  met elk 4