Meeuwen op kruisfinalekoers

Meeuwen – Sikopi 23- 13 (rust 13-6)

Spetterend begin van de wedstrijd. Twee bommen van Yve Van Harneveldt worden dadelijk beantwoord door zijn tegenstander Yannick Wauters. 2-2 en we zijn amper 2 minuten weg. De eerste vijf minuten wordt er ook slag om slinger gescoord en neemt Meeuwen een 5-3 voorsprong. Dan volgen er vijf doelpuntloze minuten. Meeuwen, aangespoord door een vlot scorende Yannick Wauters samen met Laura Durwael goed voor tien doelpunten in de eerste helft, loopt vlot weg van Sikopi. Ook na een time-out komt er geen verbetering voor de Linkeroeverploeg en aan de rust kijken ze al tegen een 13-6 stand aan.

Ook na de rust stond er geen maat op Meeuwen. Het was typerend voor Sikopi dat ze tussen minuut 10 en minuut48 slechts vier maal konden scoren op strafworp. Meeuwen bleef ondertussen maar scoren en liep zo tien doelpunten uit. Ook vier wissels bij Sikopi konden het tij niet meer doen keren. Twee minuten voor affluiten kreeg uitblinker Yannick Wauters (11 doelpunten) een meer dan verdiende applausvervanging.

Tot in Herentals Meeuwen ?

Topscoorders : bij Meeuwen : Yannick Wauters 11 , Laura Durwael 5

bij Sikopi : Yve Van Harneveldt 5