Leider AKC haalt opnieuw zwaar uit

AKC - Temse 23-11 (rust 9-3)

Na een studieronde van ruim 5 minuten , vind AKC tot tweemaal de korf  ( 2 - 0 ) .  Dan is het de beurt aan Temse , 2 - 1 op strafworp . Hierop reactie AKC , dat 5 - 1 uitloopt . De thuisploeg controleerd zonder echt uit te blinken , Temse kan nog   een paar keer tegen prikken . Bij de rust leidt AKC  met 9 - 3 .

Na de pauze kan Temse via twee strafworpen  , milderen tot 9 - 5 .Dan is het weer aan AKC , dat eveneens   2 x kan scoren 11 - 5. De Deurnenaars spelen nu veel scherper  dan in de eeste helft , en werken veel beter af . Af en toe kan Temse een korf meepikken , maar de 23 - 11 eindstand verteld veel over de dominantie van AKC in deze wedstrijd .En  het mag ook wel eens gemeld worden , het scheidsrechters duo Vingerhoedt / Bekaert , leidde een sterke wedstrijd .

Geschreven door: Wim Marynissen - Gepubliceerd op: 11/01/2012