U bent hier: Skip Navigation Links

Goaltjes

Vijf speeldagen ver, dus nog eens tijd om de topschutterslijst onder de loep te nemen.

 

Bij de dames is het al Voorwaarts wat de klok slaat. De bus scoort een perfecte drie op drie. Op kop prijkt nog altijd Julie Caluwé  met 26 treffers. In de overall scorelijst staat Julie zelfs op een gedeelde vierde plaats. Ze heeft dan ook maar liefst 11 treffers voorsprong op haar teamgenote Annick Dekeyser (15) en de derde Voorwaarts dame in de lijst, Annelies Vandenberghe, volgt met eentje minder (14). De top vijf wordt vervolledigd door Laura Durwael (Meeuwen, 13) en Liesbeth Bollaerts (Kwik , 12)

 

Bij de heren blijft het Scaldis duo Bart Cleyman (40) , David Peeters (35) op een en twee. Ze worden op de hielen gezeten door Boeckenberg spits Jesse De Bremaeker (32). Iets verder af volgen Ben Wouters (Kwik, 26) en Andy Van Daele (Sikopi, 25).

 

Ook in de promoleague staan er voldoende dames aan het kanon. Steffi Peeters (AKC) staat met haar 22 doelpunten ook vierde in de promoleague. Ze wordt gevolgd door het Temse duo Sofie Van Kerckhoven (20) en Sofie Ryckx (16). Verder nog in de top vijf Marion Fuss (Minerva , 14) en Jade Rottiers (AKC, 14).

 

Na een record weekend bij de topscorers staat Kevin Cramm (14 doelpunten afgelopen weekend) van Minerva met 44 treffers afgetekend aan de leiding. Jens Van Hoof  (AKC) staat met 31 stuks, waarvan 12 vorig weekend op de tweede plaats. Hij wordt gevolgd door zijn broer Bo (AKC, 25). Plaatsen 4 en 5 zijn voor Neil Coen (Ganda) en Arne Van de Water (Vobako) elk met 22.

 

Het is ook Promoleague team AKC dat het meeste doelpunten scoort . 135 of gemiddeld 27 per wedstrijd. Boeckenberg zit aan 130. Onderaan bengelt Riviera, de enige leagueploeg nog zonder punten,  met 76 , of slechts 15 gemiddeld. Vlak daarboven staat Verde met 77.

Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 14/12/2011
Share/Bookmark
NDN


HyperLink


Download hier de officiële Topkorfballeague tune