Boeckenberg verdiende winnaar

Voorwaarts - Boeckenberg 18-21 (rust 9-13)

Met Wim De Decker in de tribune wegens geschorst, speelt Van Pelt Jef zijn eerste wedstrijd voor Voorwaarts.  De wedstrijd begint matig en de ploegen houden elkaar in evenwicht tot in de 24 min bij 9-9.  Dan valt de motor van Voorwaarts stil en Boeckenberg kan uitlopen tot 9-13 aan de rust.

Ook in de tweede helft is het Boeckenberg aan de scoring machine en zij vergroten hun voorsprong tot 9-16.  Van Pelt Jef wordt vervangen door Van Daele Ben en Voorwaarts gaat nu toch iets agressiever spelen, hierdoor komen ze beter in de wedstrijd.  Maar Boeckenberg houdt de wedstrijd onder controle.  In de laatste 5 min kan Voorwaarts nog terugkomen tot op 3 punten, maar Duronjic Davor maakt de laatste korf, eindstand 18-21.

Topscores: Boeckenberg: De Bremaeker Jesse 7,Campers Jeffrey 4.  Voorwaarts: De Caluwé Julie 6, De Keyser Annick 5

Geschreven door: Sien Creve - Gepubliceerd op: 13/12/2011