Zebra's ondergaan wet van de sterkste

Scaldis - Borgerhout/GW 19-13 (rust 10-7)

We kregen een vlotte start van Scaldis. Na amper 7 minuten stonden ze al 4-0 voor. Ondertussen had Borgerhout G/W wel de kans laten liggen om via aan strafworp op 1-1 te komen. Er stond echter geen maat op de spitsen van Scaldis. Ze bleven goed afwerken en zo werd het halfweg 7-2 in het voordeel van de Scaldianen. Het einde van de eerste helft verliep rommelig, met missers aan beide kanten, potjes die dreigden over te koken, kortom  niet echt aangenaam om zien. We gingen rusten met 10-7 in het voordeel van de thuisacht.

Na de koffie ging het rommelige spel nog verder. Slordige passen, een onvoldoende scherpe afwerking. We sleepten ons naar het einde van de wedstrijd. Eindstand was dan ook een logische 19-13 in het voordeel van Scaldis. Opdracht volbracht dus, en zo blijft Scaldis op schema aan de top, Borgerhout weet zo langzamerhand dat het zal moeten knokken tot de laatste wedstrijd om uit de Lotto Arena weg te blijven.

Herbekijk deze wedstrijd op KorfbalTV

Geschreven door: Ronny Van Ginkel - Gepubliceerd op: 12/12/2011