Voorwaarts slaat toe in tweede helft

Kwik - Voorwaarts 14-25 (rust 9-12)

De belangen waren groot. De inzet was immers de derde plaats en een stapje dichter bij de kruisfinales. Het begin was stevig, vooral dan op gebied van verdedigen. Het duurde de tot de 5’ eer de thuisploeg kon scoren. Onmiddellijk daarna verdubbelde ze de stand. Dit was echter niet naar de zin van Voorwaarts. 2 kansen en 2 x raak. Zo ging het verder en scoorde Voorwaarts 4 korven op rij. Kwik was echter niet onder de indruk en kwam terug tot op 8-9 in de 27e minuut. Voorwaarts bracht, via een spetterende slotfase, de ruststand op 9 – 12.

De tweede helft was van een heel ander kaliber. Voorwaarts was te sterk voor een verdienstelijk spelend Kwik. Dat de coachen niet steeds akkoord waren met de beslissingen van de scheidsrechter is tekenend voor belang van deze match. Al bij al een spannende bedoening, vooral voor de neutrale kijker.

Beelden zijn te bekijken op Korfa!

Geschreven door: Ronny Van Ginkel - Gepubliceerd op: 5/12/2011