U bent hier: Skip Navigation Links

Topschutters na 3 weken

Na drie weken begint de topschutterslijst in de topleague al enige vorm te krijgen. Veel verandering met vorig seizoen is er nog niet. We zien de gebruikelijke namen de rangschikking toppen. Een naam ontbreekt momenteel bovenaan, die van Mitch Lenaerts. Die hardnekkige rugblessure houdt hem nog altijd tegen om volledig te kunnen meespelen. In de 87 minuten die hij op het veld stond heeft hij er al wel 10 gescoord. Een vrij goed gemiddelde dus.

Bij de dames staat Julie Caluwé (Voorwaarts) met 14 doelpunten op kop. Ze was er al een paar keer dicht bij. Wint ze dit jaar de trofee ? Ze wordt gevolgd door een duo : haar teamgenote Annelies Vandenberghe en Liesbeth Bollaerts van Kwik beiden met 10 doelpunten.

Plaatsne vier en vijf zijn voor Annick Dekeyser (Voorwaarts, 9)  en Laura Durwael (Meeuwen,  8).

 

De heren top is samengesteld uit duo’s. Op kop de Scaldianen Bart Cleyman en David Peeters met 26 stuks. Zij worden gevolgd door het Panter duo Jesse De Bremaeker en Nick Janssens met 19. Daarachter volgen Andy Van Daele (Sikopi) en Ben Wouters (Kwik) met elk 17.

 

 

De topschutterslijst in de promoleague kan je moeilijk vergelijken met voorgaande jaren. Veel nieuwe namen en andere teams. Bij de dames leidt Steffi Peeters (AKC) de dans met 14 doelpunten. Ze wordt gevolgd door Sofie Van Kerckhoven(Temse) met 12. De top vijf wordt verder vol gemaakt door Jade Rottiers (AKC , 10) en Leen Claes(AKC) en Ellen Aerts (Vobako) met 8.

Bij de heren staat Kevin Cramm van Minerva eerst : 22 doelpunten. Dat zijn er zes meer dan Bo Van Hoof (AKC , 16). Verder volgen Neil Coen (Ganda, 15) , Arne Van de Water (Vobako ,15) en Kristof Vervloesem (Putse, 15).

Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 30/11/2011
Share/Bookmark
NDN


HyperLink


Download hier de officiële Topkorfballeague tune