Voorwaarts vindt aansluiting met top 4

Voorwaarts – Riviera 21-14 (rust 10-8)

Een wedstrijd met een sterke start van Voorwaarts. Na direct twee stippen 1 – 1 in de eerste min ,gaat het naar 4 – 1 in de 12e minuut. Maar een niet aflatend Riviera knokt zich terug in de wedstrijd 5 – 5 na 22 min. De rest van de eerste helft gaat het gelijk op met Voorwaarts steeds aan de leiding. Bij de rust is het 10-8.

In de tweede helft is het Voorwaarts dat steeds verder wegloopt. Het zijn vooral de dames die met  14 van de 21 doelpunten het verschil  maken. Voor Riviera kan enkel de ingevallen Mitch Lenaerts wat weerwerk bieden.

De wedstrijd eindigt op 21 – 14

Scoren voor Voorwaarts : Vandenberghe 5 :Caluwe 4 :De Decker 4 : De Keyser 3 : Mardesson 3 : Van Rompaey 1 : Senecaut 1

Riviera :  Lenaerts 4 :Vermeiren 3 :Driessens 2 :Van Campen 2 : Cools 1 : Blanckaert 1 : Reestman 1

Beelden van  deze wedstrijd op KorfbalTV