Panters demonstreren twinitg minuten

Boeckenberg - Kwik 28-18 (rust 17-8)

De eerste 'topper' van deze competitie heeft vooral laten zien dat Boeckenberg weer de te kloppen ploeg van het seizoen wordt. Medeleider Kwik werd in de eerste helft weggespeeld. Na de rust liet Kwik wel zien dat die vier punten die ze al hebben hun eigen verdienste zijn.
Tijdens de eerste twintig minuten van deze wedstrijd verwenden de Panters het talrijk opgekomen publiek. Een blitzstart leverde een 4-0 voorsprong op na amper vier minuten wedstrijd. De toon was meteen gezet. Met bijwijlen sprankelend demonstratiekorfbal veegde Boeckenberg zijn tegenstander van de mat. Als het stof is opgetrokken wijzen de bordjes 14-5 aan en is de wedstrijd gespeeld. Vanaf dan kan Kwik wel gelijke tred houden, maar dichterbij komen zit er nooit in. Rusten doen we bij 17-8.

Na de pauze demonstreert Boeckenberg nog even verder tot een maximale 21-9 voorsprong. Nadien laten ze de teugels wat losser en kan Kwik ook laten zien dat ze niet zomaar een meeloper in deze competitie zullen zijn.
Met een 28-18 zege blijft Boeckenberg ongeslagen, zonder puntenverlies aan de leiding. Kwik blijft derde.

Herbeleef deze wedstrijd  op KorfbalTV.

Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 28/11/2011