Purple Wolves niet bestand tegen Panters

Riviera- Boeckenberg 12-29 (rust 8-13)

Een goed gevulde zaal op Kattenbroek, mooi versierd, maar de wedstrijd was niet zo mooi.

In de 1ste minuut opent Sara Goossens de score voor Boeckenberg. Daarna gaat het gelijk op tot 15 de minuut, en weet Dave Reestman ( Riviera) de score op 4-5  te brengen ( nog steeds voordeel Panters) -  In de 16de minuut mist Dave Reestman  de aansluitingstreffer, een penalty voor de Wolven en van dat ogenblik af beginnen de Panters uit te lopen.

Een ruststand van 8 -13 -  De Wolven van Riviera hebben het moeilijk.

In de 2de helft (34ste minuut) begint Dave Reestman met een score voor Riviera, maar dan vallen de wolven stil gedurende 13 minuten. In die tijd hebben de panters de bordjes al op 9-19 gebracht. De wolven kunnen hooguit nog 3 maal scoren en bij de panters wordt er gezapig verder gewerkt aan de opbouw van hun score naar een eindstand van 12-29.

In de laatste minuut weet Panter Jesse De Bremaker een enorm prachtig doelpunt te maken als afsluiter van een niet zo denderende wedstrijd.

De Panters (Boeckenberg)  waren  duidelijk heer en meester in het grote dierenbos.

Boeckenberg : Goossens Sara (3) – Goossens Sofie (3) – Van Camp Karen (2) – Schilders Nikki (2) – Camper Jeffrey (4) – De Bremaeker Jesse (6) – Janssens Nick (6) – Duronjic Davor (3)

Riviera : Driesen Jill (1) – Blankaert Sofie (1) – Cools Sabrina (3) – Van Campen Kristof (1) – Vermeiren Dennis (4) –Reestman Dave (2)

Alles over deze wedstrijd op Korfbal TV.

Geschreven door: Pierre Coppens - Gepubliceerd op: 22/11/2011