Weer een gelijkspel

Meeuwen - Voorwaarts 19-19 (rust 12-10)

De eerste thuiswedstrijd van Meeuwen werd massaal bijgewoond maar de neutrale supporters hebben niet echt van verfijnd korfbal kunnen genieten  .

De start was allesbelovend want na 8 seconden  was er al een stip die helaas gemist werd . Beide teams tonen zich meester in het afwerken van korte kansen, vrijworpen en stippen maar al vlug was duidelijk dat de Voorwaartsdames hun vizier deze week niet op scherp stond . Met de rust ligt alles nog open.

Meeuwen heeft  een dipje van van een kleine 10 minuten maar Voorwaarts kan niet echt van de situatie profiteren . We krijgen  stevige potjes duw en trekwerk in de reboundzone  maar de schoten blijven naast gaan  . Voorwaarts kan dan even voorsprong nemen maar onbegrijpelijk balverlies wordt direct aan de overkant afgestraft. Beide teams geven elkaar niks meer toe, tot de Meeuwen coach Annick Peeters haar dochter Zarah Verhoeven inbrengt die direct scoort. Maar ook Voorwaarts prikt er nog eentje binnen met als gevolg een logisch gelijkspel .

Voorwaarts komt met dit tweede gelijkspel op rij niet echt vooruit in de rangschikking. Nieuwkomer Meeuwen start zijn league avontuur met een 3 op 4 .

Alles over deze wedstrijd op Korfbal TV.

1111.104.jpg

Geschreven door: Harry Buvens - Gepubliceerd op: 22/11/2011