Panters in het laatste kwartier

Boeckenberg - Borgerhout/GW 28-19

Een wedstrijd waarbij Boeckenberg sterk start en onmiddellijk de score brengt op 3-0.  Bij Borgerhout/GW wordt wegens een kwetsuur Daelman Elke reeds in de 2de minuut vervangen door Ann Vorselmans.  Doch Borgerhout/GW laat zich niet imponeren door de felle start van Boeckenberg.  Ze blijven in een fel bevochten 1ste helft Boeckenberg het spel moeilijk maken.  In de 20 minuut komt Borgerhout voor de eerste maal op gelijke hoogte met Boeckenberg , gaat op de ingeslagen weg verder en loopt verder uit. Bij de rust is het dan ook 10-13 in het voordeel van Borgerhout/GW.

In de tweede helft, krijgen we een ander spelverloop.  Borgerhout/GW begint minder accuraat af te werken en Boeckenberg blijft regelmatig scoren.   Zo komen de bordjes op 20 min.  voor het einde terug gelijk met 16-16.  Boeckenberg weet met verschillende mooie aanvallen en regelmatig spel de voorsprong te vergroten.  Bij Borgerhout/GW lukt de afwerking niet meer.  En de wissel brengt ook geen oplossing.  Nienke Daelman valt op het einde van de wedstrijd ook uit met een kwetsuur. In de laatste 20 min komt  scoort Borgerhout/GW nog 3 maal.  Boeckenberg echter gooit de bal nog 12 maal door de korf wat de eindstand brengt op 28-19.

Het verslag en de interviews na de wedstrijd zijn vanaf maandag te bekijken op KorfbalTV  en op ATV

DSC_5907.jpg foto Leo Libot

Geschreven door: Sien Creve - Gepubliceerd op: 14/11/2011