AKC eerste finalist cadetten

Cadetten : AKC - Kwik 8-4.

Negen uur is vrij vroeg, maar toch is de Bloso Sporthal goed volgelopen voor deze eerste wedstrijd van de dag tussen de cadetten van Kwik en AKC. Het is AKC dat het best begint en al in de eerste aanval kunnen ze scoren vanop de strafworpstip. Ook de volgende aanval is raak en zo wordt het 2-0. Maar ook Kwik doet mee. Ze kunnen direct milderen , eveneens op strafworp, al is het in twee tijden. Nadien  valt de scoremachine even stil. Beide teams proberen wel, maar de bal wil er niet in. AKC heeft wel een licht overwicht en krijgt de betere kansen. Vijf minuten voor de rust scoren ze dan ook de verdiende 3-1. Maar in de volgende aanval kan Kwik prompt tegenscoren. AKC is hierdoor echter niet aangeslagen en weldra volgt de 4-2. Maar ook hier weet Kwik dadelijk te antwoorden. We gaan de laatste twee minuten voor de rust in met een 4-3 stand. Die laatste minuten verandert er niks meer.

Na de pauze voert AKC de forcing. Op een paar minuten tijd lopen ze tot 6-3 aan. Kwik geeft zich echter niet gewonnen en scoort weer tegen (6-4). Nadien volgt er een periode waarin beide ploegen vechten voor elke bal en niet tot scoren komen. We gaan de laatste vijf minuten in met nog altijd dezelfde 6-4 stand. AKC kan dan vanop de stip de stand op 7-4 brengen. De wedstrijd lijkt nu beslist. Zeker als AKC op twee minuten voor affluiten de 8-4 scoort. Kwik probeert nog wel maar lukt er niet meer in nog een vuist te maken. Zo wordt AKC de eerste finalist bij de cadetten.

NKRU3625.JPG   SPEL3953.JPG   NKRU3636.JPG  SPEL3895.JPG

Fotos : actiefotografie