Joki eerste winnaar van het weekend

Finale Landelijke : Bornem – Joki  11-15

De debatten werden op vrijdagavond geopend door Bornem en Joki die beiden reekswinnaar werden in landelijke. Bij aanvang van de wedstrijd hielden beide teams elkaar in evenwicht. Na een paar minuten was de stand 2-2. Nadien nam Joki de bovenhand. Hun aanvallen verliepen een stuk beter dan die van de tegenstander en zo liepen ze op korte tijd weg van Bornem. Na 20 minuten stond er een 3-9 stand op het bord. De laatste 10 minuten viel de scoremachine even stil, maar Bornem kon niks terugdoen. Bij de rust was de voorsprong van Joki tot 3-11 opgelopen.

Na de rust is het allemaal wat minder. Het verschil is te groot om er nog een spannende wedstrijd van te maken. Er wordt ook veel minder gescoord. Tien minuten ver in de tweede helft is het 4-12.  De laatste tien minuten begint Bornem plots wel te scoren. Spijtig genoeg is het dan net te laat om Joki nog in de problemen te brengen. Zo stranden ze uiteindelijk op 11-15. Joki wordt dus kampioen in landelijke. Bornem kan zondag nog eens proberen tegen Atlantis.

SPEL3288.JPG   SPEL3495.JPG

Geschreven door: Peter D'hollander - Gepubliceerd op: 12/03/2011