Panters zonder moeite

Boeckenberg - Borgerhout/GW 16-9

Ruim op tijd, zie ik nog een stuk van de reservewedstrijd.  Daar zie ik bij Borgerhout/GW een aantal spelers rondlopen, die ik in het eerste team zou verwachten.  Naar wat gaan we straks kijken dacht ik bij mezelf.  Een veredelde oefenwedstrijd ? Zelfs dat werd het niet.  Borgerhout/GW hield dus een aantal spelers bewust op de bank. De reden moet je aan de coach vragen.  Boeckenberg had zijn “Schot” niet bij.  Die zat dan ook op de bank (ziek geweest voorbije week) en dat was dan ook duidelijk te merken.  Boeckenberg komt het best uit de startblokken en zal de overwinning op geen enkel ogenblik uit handen geven.  Enerzijds omdat Borgerhout/GW er te weinig kon tegenover zetten, anderzijds omdat bij Boeckenberg het schot echt niet viel.  Veel goede wil dat wel.  Maar er is meer nodig dan goede wil, om goed korfbal te brengen.

Om een saai verhaal kort samen te vatten.  De Panters wonnen van de Zebra's met 16-9 en daarmee is het belangrijkste over deze wedstrijd geschreven.  Beiden staan volgende week in Herentals en hopelijk, voor de neutrale toeschouwer, brengen ze dan een ander spektakel op de speelvloer.

Geschreven door: Rudi Schram - Gepubliceerd op: 7/03/2011