Galamatch

Kwik - Putse 24-12

Kampioen Kwik vat de koe meteen bij de horens , en klimt bij de eerste aanval op voorsprong via aanvoerder Ben Wouters . Kwik laat ook nadien Putse niet los , en duwt het gaspedaal nog dieper in . Aanvoerder Wouters zal in deze eeste helft liefst 7 x raak schieten , en leid zijn ploeg naar een 14 - 2  ruststand. Na de rust zorgt Marco Gommers al snel voor 15 - 2 . Nadien gaat Kwik onder inpuls van Joery Isenborghs 4 x , en Liesbet Bollaerts 2x  naar 23 - 8 .Vanaf dan vele wissels aan beide kanten , en zo stokte de Kwik trein even .Zo kon een dapper Putse terug komen tot 23 - 12 . Op het einde van deze galamatch mocht Liesbet Bollaerts met haar vierde treffer van de dag de eindstand op 24 - 12 brengen .Een oververdiende zege, en kampioenstitel voor de Merksemnaren .

Geschreven door: Wim Marynissen - Gepubliceerd op: 1/03/2011