Spannende degradatie topper

Minerva - AKC 22-23

In de eerste helft was de wedstrijd gelijk  opgaand. Minerva wist in de eerste min de score al op een 1-0 te brengen. Maar AKC van zijn kant liet het hier niet bij en zette de score om in 1-1. Zo bleven de twee ploegen aan elkaar gewaagd. Ruststand 10-12.

De tweede  helft begon op dezelfde wijze als de eerste. Tegen het einde van de wedstrijd wist AKC een drie punten kloof te slaan, maar deze hielden ze echter ook niet in stand. Minerva weerde zich goed maar kon niet dichterbij komen dan op 1 punt van AKC. Zo werden laatste minuten nog zeer spannend.

Voor  Minerva scoorden Kevin Cramm (8), Raf Janssen (5) en Matthias Delorge (5) waardoor ze hun ploeg in de running konden houden.

Bij AKC waren Jari Hardies (6), Elke Van Herck (4) en Nick Mertens (4) de schutters van dienst.

Eindstand 22-23.

Geschreven door: Marina Loyens - Gepubliceerd op: 28/02/2011